Vill ha!


Kan köpas på chique.se


Mysfredag

Idag har varit en skön dag hittills... sov länge imorse och sen så har vi bara lullat på här hemma och inte gjort speciellt mycket. Tror att solen bidrar till mysfaktorn också... det är sjukt varmt ute idag! :)
Sen så var vi på affären och köpte mat och fredags/lördagsgodis. Var så sugen på att baka morotskaka, så nu står kakan i ugnen :)

Nu fattas bara kväll, mammastund, en kall 3,5:a och IDOL 2011 så är dagen fulländad!! :)



Hittade ett par supermysiga tofflor också i centrum! :)


Bajsflingor...

 

Ursäkta... men VEM köper flingor som ser ut som BAJS??


Sjukt cool!


Liiite retro! :)


Bananflugor

Jag har en bananfluge-invasion i mitt hem just nu... min fascination för dessa oerhört vidriga och äckliga flugor gör att jag blir mer eller mindre besatt av att göra den ultimata bananfluge-fångaren. Just nu har jag "bara" en pet-flaska med lite allt möjligt smått och gott i, men jag har testat de flesta varianter... roligast är ju absolut att göra en fälla där bananflugorna kryper in, inte kommer ut, och sedan kväva dom sakta... problemet är bara att det tar typ en vecka innan de kvävs... andas dom ens luft dom där jävlarna?

Ännu äckligare är ju att de parar sig konstant också... just nu verkar de smått desperata också eftersom de nog känner att det börjar bli kallt ute och att de snart kommer frysa ihjäl. Patetiskt nog så avundas jag dessa primitiva flugor... de lever liksom för att sniffa jäst och sura uppstötningar och för att para sig. Tänk om livet vore så enkelt?


Mmm, yeah baby!! YEAAAAH!!!


Existentiella livsfrågor

Kollade på Idolkvalet ikväll... efter att jag sett Roshana sjunga så blev jag av någon anledning helt glad och varm i kroppen. Kände mig lycklig för en liten stund... funderade lite på varför och det var onekligen hennes känslomässiga öppenhet som berörde mig. När hon sjungit sin låt så fick hon verkligen hålla tillbaks tårarna och det var väldigt fint... jag beundrar människor som vågar visa vad de känner, som inte håller tillbaks. Människor som vågar uttrycka sig, i ord, konst, musik, dans, livsstil, utseende - ja allt.
Varje gång man visar vad man känner så delar man med sig av sitt genuina jag och kan samtidigt bli avvisad och bedömd. Människor är så fruktansvärt oempatiska, intoleranta och elaka... så det är inte konstigt att människor i vårt samhälle är ytliga och känslomässigt förstoppade.

Kollade på ytterligare en dokumentär om två män som tidigare varit kvinnor och som skaffat barn tillsammans genom att inseminera en av männen, som fortfarande var biologisk kvinna som gick på hormoner. Hur absurd den familjesituationen kan tyckas vara så är det ändå intressant hur sjukt viktigt KÖN verkar vara i vårt samhälle. Jag kan köpa att det manliga och kvinnliga köner skapades av en anledning, men om nu evolutionsteorin stämmer så måste det finnas ett syfte med att många byter kön och lever i samkönliga relationer... 
De menade att om det skulle leva ett liv där de enbart brydde sig om andras åsikter, så skulle de vara väldigt olyckliga... och så är det ju.

Att vara fri, att våga vara sig själv, känna det man känner och leva som man vill är nyckeln till lyckan!


Mitt första inlägg på min nya blogg!

Nu har jag skaffat blogg igen... efter något års uppehåll med både bloggande och läsande av bloggar. Har suttit och försökt hitta en design som jag trivs med och som jag kan ändra som jag vill ha den, men har inte riktigt hittat något som passar än. Kanske att jag kan jobba med den jag har nu...

Well well.

Vabb-dag nr. 3 i ordningen nu. Liv har feber som kommer och går och är rejält påverkad av febern och det hon har i kroppen. John hade feber imorse och jag känner mig helt förstoppad i hjärnan just nu, vilket antagligen innebär att jag också fått det helvetes-virus/bakterie som Liv har. Förhoppningsvis har jag haft skiten förut så jag slipper febern.
Kommer inte jobba förens på måndag igen, så jag hoppas jag och barnen är frisk tills dess!
Nu ska jag väl gå och vara lite produktiv. Somna på soffan är en bedrift.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0